Goede en snelle levering.
Was de eerste bestelling maar er volgen er zeker meer!
Heerlijke wijn, ook vriendinnen enthousiast gemaakt na een gezellig wijnavondje!
Christo de la Vega, La Mancha, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe, licht gegrilde en mi-cuit bereidingen vis met nadruk op frisheid, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met citrus en rauw en gedroogde vlees. Ook goed bij salades met vinaigrette, rauw en gekookte groenten en frisse geitenkazen.
Christo de la Vega, La Mancha, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed te combineren met stevige vis met rode wijnsauzen, rauw en gedroogd rund- en kalfsvlees en gebakken of gegrild witvlees, gevogelte, kalfsvlees en varken met ingelegde groenten. Ook mooi met kruidige gerechten op basis van rood fruit, pasta’s in tomaat, lichte stoofgerechten in combinatie met zilveruitjes en half harde kazen.
Christo de la Vega, La Mancha, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekChristo de la Vega, La Mancha, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekLe Puit Cendré, Languedoc & Roussillon, Franrijk
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe, licht gegrilde en mi-cuit bereidingen vis met nadruk op frisheid, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met citrus en rauw en gedroogde vlees. Ook goed bij salades met vinaigrette, rauw en gekookte groenten en frisse geitenkazen.
Le Puit Cendré, Languedoc & Roussillon, Franrijk
Klik hier voor de wijntechniekLe Puit Cendré, Languedoc & Roussillon, Franrijk
Klik hier voor de wijntechniekCasa Santos Lima, Lissabon, Portugal
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe en gestoomde vis (bv. sushi), mi-cuit bereidingen van vis en gebakken en gestoomde schaal- en schelpdieren met een lichte saus of vinaigrette. Ook goed bij rauw en gedroogd vlees, salades met vinaigrette en rauwe of gebakken groenten met soja saus en iets rijpere geitenkazen.
Casa Santos Lima, Lissabon, Portugal
Klik hier voor de wijntechniekGoed te combineren met langzaam gegaarde vlees- en stoofgerechten met gegaarde groenten, kruidige spareribs en BBQ gerechten, gebraden en gekonfijt rood gevogelte (bv. Eend) met een romige saus en licht gegrild en gebakken roodvlees (bavette, entrecote) met romige saus en kruidige tonen. Ook met lamsrug, haas, zadel en bout, gebakken of gegrild Iberisch varkensvlees met romige saus en rijpe smaken en toegankelijke harde oude kazen met compôte.
Palomar, Central Valley, Chili
Palomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekPalomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekPalomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekBodegas Drouet, Castilla y Léon, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed te combineren met stevige vis met rode wijnsauzen, rauw en gedroogd rund- en kalfsvlees en gebakken of gegrild witvlees, gevogelte, kalfsvlees en varken met ingelegde groenten. Ook mooi met kruidige gerechten op basis van rood fruit, pasta’s in tomaat, lichte stoofgerechten in combinatie met zilveruitjes en half harde kazen.
Bodegas Drouet, Castilla y Léon, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe, licht gegrilde en mi-cuit bereidingen vis met nadruk op frisheid, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met citrus en rauw en gedroogde vlees. Ook goed bij salades met vinaigrette, rauw en gekookte groenten en frisse geitenkazen.
Bodegas Drouet, Castilla y Léon, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekGoed als aperitief, bij rauwe en gestoomde vis (bv. sushi) met vinaigrette, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met licht kruidige tonen en bij rauw en gedroogd vlees (vitello tonnato). Ook goed te combineren met salades met vinaigrette/dressing, rauwe groene groenten en bouillabaisse op basis van bouillon.
Goed als aperitief, bij rauwe en gestoomde vis (bv. sushi) met vinaigrette, rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren met licht kruidige tonen en bij rauw en gedroogd vlees (vitello tonnato). Ook goed te combineren met salades met vinaigrette/dressing, rauwe groene groenten en bouillabaisse op basis van bouillon.
Finca Morena, Castilla La Mancha, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekgedroogd vlees en bij pikante en kruidige gerechten. Bij gebakken en gegrild wit of kalfsvlees, varken en gevogelte. Lichte stoofgerechten of bij pasta's met tomaat en parmezaan. Ook goed te combineren met half harde kazen.
Casa Santos Lima, Lissabon, Portugal
Klik hier voor de wijntechniekGoed te combineren met langzaam gegaarde vlees- en stoofgerechten met gegaarde groenten, kruidige spareribs en BBQ gerechten, gebraden en gekonfijt rood gevogelte (bv. Eend) met een romige saus en licht gegrild en gebakken roodvlees (bavette, entrecote) met romige saus en kruidige tonen. Ook met lamsrug, haas, zadel en bout, gebakken of gegrild Iberisch varkensvlees met romige saus en rijpe smaken en toegankelijke harde oude kazen met compôte.
Bodegas Bastida, Alceño, Jumilla, Spanje
Klik hier voor de wijntechniek
Zeer geschikt als aperitief, bij zomerse salades met rauwe groenten, rauw, gekookt en licht gegrilde schaal- en schelpdieren met citrus en gekookte en gegrilde visgerechten met vinaigrette. Ook goed bij gekookte frisse groenten, als asperge en venkel en rauw en gedroogde charcuterie.