Lekkere witte wijn alleen mis je de bubbels. Je mag verwachten dat er meer bubbels in zitten.
Goede en snelle levering.
Was de eerste bestelling maar er volgen er zeker meer!
Klik hier voor de wijntechniek
Zeer geschikt als aperitief, bij zomerse salades met rauwe groenten, rauw, gekookt en licht gegrilde schaal- en schelpdieren met citrus en gekookte en gegrilde visgerechten met vinaigrette. Ook goed bij gekookte frisse groenten, als asperge en venkel en rauw en gedroogde charcuterie.
Weingut Grenzhof-Fiedler, Burgenland, Oostenrijk
Klik hier voor de wijntechniek
Reuter Dusemund, Mosel, Duitsland
Klik hier voor de wijntechniek
Aromatisch met florale tonen en een lichte honingtoon. Licht zoete aanzet met een prettige zuurgraad, wat balans geeft aan de wijn. Zacht en subtiel met een aangename kruidigheid in de afdronk.
Goede combinatie met frisse desserts met vers fruit, koude bereidingen van orgaanvlees, roodbacterie kazen en (half) harde kazen met compôte. Ook mooi met warme bereidingen van rijp fruit als Tarte Tatin.
Château Cap de Fouste, Languedoc & Roussillon, Frankrijk
Klik hier voor de wijntechniek
Weingut Grenzhof-Fiedler, Burgenland, Oostenrijk
Klik hier voor de wijntechniek
Reuter Dusemund, Mosel, Duitsland
Klik hier voor de wijntechniek
Mooie combinatie met gebakken ganzenlever met zoete componenten en pikante harde kazen en blauwader kazen met compôte. Daarnaast een perfecte combinatie met warme bereidingen van chocolade, romige desserts met fruit en noten als amandelen en souffle met rijke componenten als chocolade en karamel.
Reuter Dusemund, Mosel, Duitsland
Klik hier voor de wijntechniek
Reuter Dusemund, Mosel, Duitsland
Klik hier voor de wijntechniek
Weingut Ernst Bretz, Rheinhessen, Duitsland
Klik hier voor de wijntechniekWeingut Grenzhof-Fiedler, Burgenland, Oostenrijk
Klik hier voor de wijntechniek
Welschriesling staat bekend om de goede zuren en aromatische karakter. Geuren en smaken van rijp wit fruit met de welbekende onderliggende zuurgraad. Perfect in balans en daardoor zeer gastronomisch!
Goede combinatie met frisse desserts met vers fruit, koude bereidingen van orgaanvlees, roodbacterie kazen en (half) harde kazen met compôte. Ook mooi met warme bereidingen van rijp fruit als Tarte Tatin.