Goede en snelle levering.
Was de eerste bestelling maar er volgen er zeker meer!
Heerlijke wijn, ook vriendinnen enthousiast gemaakt na een gezellig wijnavondje!
Constantia Glen, Constantia, Zuid-Afrika
Klik hier voor de wijntechniekCasa Santos Lima, Lissabon, Portugal
Klik hier voor de wijntechniekGoed met langzaam gegaarde vlees en stoofgerechten met kruidige tonen, gekruide BBQ gerechten en gebraden gevogelte, zoals patrijs, met stevige (port) saus. Ook goed te combineren met gebakken of gegrilde lamsrug, haas, zadel, bout en Iberisch varkensvlees met stevige sauzen en krachtige, harde kazen met compôte.
Feudi Salentini, Puglia, Italië
Azienda Monte Zovo, Verona, Italië
Goed bij stoofgerechten met rijpe tonen, wildgerechten met kruidige tonen en rood fruit, gegrild en gebraden ribstuk met romige saus en gegaarde groenten. Ook mooi bij Dry Aged roodvlees met kruidige tonen en rijke gerechten van de BBQ.
Palomar, Central Valley, Chili
Palomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekPalomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekPalomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekPalomar, Central Valley, Chili
Palomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekPalomar, Central Valley, Chili
Klik hier voor de wijntechniekAzienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniek
Goed met langzaam gegaarde vlees en stoofgerechten met kruidige tonen, gekruide BBQ gerechten en gebraden gevogelte, zoals patrijs, met stevige (port) saus. Ook goed te combineren met gebakken of gegrilde lamsrug, haas, zadel, bout en Iberisch varkensvlees met stevige sauzen en krachtige, harde kazen met compôte. Zeker fantastisch met gerechten met truffels (de witte truffel komt uit deze regio) en gerechten met paddestoelen.
Azienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniekAzienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniekGoed met langzaam gegaarde vlees en stoofgerechten met kruidige tonen, gekruide BBQ gerechten en gebraden gevogelte, zoals patrijs, met stevige (port) saus. Ook goed te combineren met gebakken of gegrilde lamsrug, haas, zadel, bout en Iberisch varkensvlees met stevige sauzen en krachtige, harde kazen met compôte. Helemaal geweldig met gerechten met truffels (de witte truffel komt uit deze regio) en gerechten met paddestoelen.
Azienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniekAzienda Abbona, Piëmonte, Italië
Klik hier voor de wijntechniekVerhaal achter het etiket: Het etiket draagt een afbeelding van een lokale vogel uit de regio. De vogeltjes op het etiket komen allemaal uit regio Piëmonte en zijn geschilderd en ontworpen door een bevriend kunstenaar van de familie Abbona. 'Terlo Ravera' is de naam van een wijngaard. Ravera bevindt zich rondom het plaatsje Novello.
Weingut Grenzhof-Fiedler, Burgenland, Oostenrijk
Klik hier voor de wijntechniekAzienda Monte Zovo, Verona, Italië
Klik hier voor de wijntechniekTenuta Fernanda Cappello, Friuli, Italië
Klik hier voor de wijntechniekBodegas Escorihuela, Mendoza, Argentinië
Klik hier voor de wijntechniekChristo de la Vega, La Mancha, Spanje
Klik hier voor de wijntechniekChateau Soussans, Margaux, Bordeaux
Klik hier voor de wijntechniekVerfijnde klassieke Bordeaux van Chateau Soussans. Gemaakt volgens traditionele methode. (plukken, alcoholische gisting, persen, rijping) met 12-15 maanden rijping op Frans eikenhout. Bordeaux-typische blend van 50% Merlot en 50% Cabernet Sauvignon.
Jeugdig purperrode tint. Zuivere neus met veel zwart fruit en wat hout. Prettige, evenwichtige smaak met fraîcheur en goede lengte.
Goed bij stoofgerechten met rijpe tonen, wildgerechten met kruidige tonen en rood fruit, gegrild en gebraden ribstuk met romige saus en gegaarde groenten. Ook mooi bij Dry Aged roodvlees met kruidige tonen en rijke gerechten van de BBQ.
Fattoria di Poggio Capponi, Toscane, Italië
Zeer uitbundige neus vol met rijp fruit. Complexe wijn, met verse aangename smaak van bramen fruit met diverse laagjes van secundaire smaken zoals cederhout en pruimen. Vol en breed in de smaak. Hele rijke Chianti!
Goed met langzaam gegaarde vlees en stoofgerechten met kruidige tonen, gekruide BBQ gerechten en gebraden gevogelte, zoals patrijs, met stevige (port) saus. Ook goed te combineren met gebakken of gegrilde lamsrug, haas, zadel, bout en Iberisch varkensvlees met stevige sauzen en krachtige, harde kazen met compôte.